shout box !


ShoutMix chat widget
P/S:CHAT BOX INI HANYA BOLEH DIBUKA JIKA KOMPUTER ANDA DILENGKAPI DGN FLASH PLAYER ATAU ADOBE READER .

vote for your fevorite teaser*

Thursday, August 13, 2009

unit kompang SMAQD

video ni di record oleh salah seorang pelajar kita yg takde kerja nak wat tapi useful gak ar sebab boleh aq letak video ni kat blog ni kan ,kat dlm ni korang boleh gak recognized atau cam muka2 yg korang nampak kat sekolah macam madey,ayob,asrol, & aq pun ade gak (tak pandai main sgt aq ni cume go with the flow je) dan beberape budak asrama yg lain.

No comments:

Post a Comment