shout box !


ShoutMix chat widget
P/S:CHAT BOX INI HANYA BOLEH DIBUKA JIKA KOMPUTER ANDA DILENGKAPI DGN FLASH PLAYER ATAU ADOBE READER .

vote for your fevorite teaser*

Tuesday, May 18, 2010

reunion/outing teaser*



dalam post ni kita akan kemukakan antara teaser2 yg menarik untuk korang undi,teaser paling banyak itulah destinasi outing/reunion kita ,jadi pilihlah dgn bijak ok :)


(teaser#1)


city square JB

TRIVIA:

-tempat ni adalah tempat tarikan pengunjung2 drpd seluruh empayar JOHOr

drpd muviee ke shopping basicly tempat ni ader mcm2 ar ,tapi tak berape mesra pengguna/pengunjung ,


tarikan:

-movie places yg terbaik
-tempat lepak best
-gaming heaven ke-2
-pusat shopping yg menarik


(teaser#2)




sanibong permas jaya

TRIVIA:

-tempat makan yg terbaik utk wat reunion
-nasi lemak berlauk yg boleh dikatakan terbaik kat JB
-seafood pun boleh tahan gak
-kalo nak wat reunion kat sini agak jauh tapi mmg worth setiap KM perjalanan korang ke sini
tapi kalo wat kat sini makan jer lah aktiviti kita ni hahaha ok ape:}

tarikan:
-reunion makan besar yg best
-sesuai utk seisi keluarga + kengkawan
-dpt rasa makan atas air (sure tak basah nyer)


(teaser#3)

jusco tebrau city



TRIVIA:
-
number 1 biggest shopping centre kat south east asia nih

-tempat muvie best ,shopping boleh gak tahan best tempat parking bayar
byk outlet drpd luar negara (international) kat sini

-p/s: kalo terserempak dgn gadis dari jepun kirim salam

tarikan:
-muvies,goodiess ,& anything above avarage

-untuk yg ade taste high class harus shopping kat sini

-tidak mesra pengguna vintage.

(teaser#4)

danga city mall (DCM)

TRIVIA:

-dulu dikenali sbg BEST WORLD & tempat ni tak kurang best nyer

-tak ade wayang ,tapi ader tempat bowling WOOT2

-utk pengiat seni ,setiap bulan jun akan di adakan art fest kat sini

-parking FREE!!!

-ade tempat shopping metrojaya (mmg best) utk korang yg gemar window shopping or the real shopping

tarikan:

-bowling

-archery indoor (memanah)

-paintball

-tempat makan best2

(teaser#5)


plaza angsana Tampoi

TRIVIA:

-tempat membeli belah kepunyaan org melayu (maybe)

-shopping mall yg terbesar sblm jusco tebrau dibina

-kat sini pun ader byk event2 diadakan

-yg paling best kat sini bowling (& kedai buku badan ) yg agak best

p/s: kalo terserempak dgn cikgu kirim salam

tarikan:

-bowling (takde cinema ok :)

-pelbagai kedai yg menarik

-kedai buku best

-parking murah

-food court yg boleh di labelkan sebagai hebat

SMAQD 09 reunion /outing for 2010

blog FMN akan membuat sebuah reunion /outing untuk ex-SMAQD 2009 ,outing ini akan dilancarkan pada bulan JUN(insyallah) jika tiada halangan ,kami drpd FMN akan membuat sebuah event yg hebat!! JIKA dapat SAMBUTAN drpd semua ex-classmate .untuk membuat event kali ini lebih menarik ,kami akan adakan satu undian dlm bentuk (kejutan*) ada 5 pilihan tempat untuk event ini & pilihan di tangan ANDA .tulus ikhlas drpd FMN .terim kasih :)


FMN will create a reunion/outing especially for ex-SMAQD batch 09 ,this outing will be on JUNE (Insyallah) if nothing stoping us, we will make an extravaganza event IF we get all the SUPPORT we need from all the ex-classmate .to make the outing intresting ,we will make a voting for the places in a form of (teaser*) .there's 5 places & the choices are YOURS! to make, from all of us at FMN peace ,love & respect .thank you :)