shout box !


ShoutMix chat widget
P/S:CHAT BOX INI HANYA BOLEH DIBUKA JIKA KOMPUTER ANDA DILENGKAPI DGN FLASH PLAYER ATAU ADOBE READER .

vote for your fevorite teaser*

Friday, August 7, 2009

jalan ke sekolah

video ni aq amik time aq form 4 ,masa tu baru je nak bermanja-manja dgn youtube channel (skg ni dah pro dah ...siap ade channel dah ) video ni tak berapa nak terang sgt ,(sebab guna hanset 5300 yg beresolusi tinggi 1.3 magapixel je )jadi enjoylah video aq ni yg tak seberape ni yg bertajuk "jalan ke sekolah".

No comments:

Post a Comment