shout box !


ShoutMix chat widget
P/S:CHAT BOX INI HANYA BOLEH DIBUKA JIKA KOMPUTER ANDA DILENGKAPI DGN FLASH PLAYER ATAU ADOBE READER .

vote for your fevorite teaser*

Friday, July 24, 2009

slideshow 2007 (masa tingkatan3)

masa tingkatan 3 aq byk gak amik gambar ,nilah santapan tingkatan3 memori yg telah aq search kat setiap pelusuk komputer acer aq ni (susah gak tapi aq try my best) ,enjoy!!!


here where it all begins



inilah sekolahku
bermulanya segala kisah suka & duka,
tentang kehidupan pelajaranku ,kawan-kawanku,
guru-guruku ,dan pelbagai lagi yg mewarnai kehidupanku & rakan-rakanku,
tanpamu....,
siapalah aku?,
siapkah kawan-kawanku ?,
siapakah guru-guruku?,dan manakah arah tujuku ?,
di sinilah semua yg berlaku ,
suka atau duka kau yang menentukannya,
kerna kaulah sekolahku .....


writen by :
alfian

recruitment 4 FMN blog !

blog ni memerlukan beberape tenaga kerja utk bantu aq wat blog ni jadi lebih ''luar biasa '' ,(aq takleh manage blog ni sorang diri jadi korang bolehlah tolong aq sikit2 ,tiada yuran yg diperlukan (elaun pun takde utk korang huhuhu) ini sume seikhlas hati utk create blog utk kita sume ok

creteria tenaga kerja yg di perlukan :

  1. idea yg creative utk tulis dlm blog
  2. mempunyai kemahiran utk manage blog
  3. siape2 pun boleh (kalo classmate 5qurtubie lagi mantap ar)
  4. bagi sesiape yg ade internet access all the time (kalo takde pun boleh ,tapi kalo ade ok gak)
  5. mesti ade e-mail address yg boleh aq contact or send email kat korang

bagi sesiape yg berminat contact aq alfian(executive producer of FMN blog) at 0137976845 or ckp je dgn aq pun boleh .

jom jadikan blog FMN user friendly !!!

sepertimana korang tahu ,blog ni baru je siap ,jadi aq nak korang contribute(tolong sikit ar) to FMN blog ,kalo korang ade video ,pic, slideshow ke ape2 ar yg berkaitan dgn korang sume ok kalo boleh aq nak jadikan blog ni user friendly+classmate type of blog ok ,kalo korang ade ape2 yg nak di add or tambah kat blog ni ckp je gan aq (comment kat aq dlm myspace pun boleh.....)

all about the system


Forget Me Not (FMN) is a system with a diffrence ,its a system provide by A.P.U blog company to reconnect clasmate & friends after we all finish schooling ,the idea came when we start questioning ourself , what do we do to remember & reconnected to our friends after we finish school ?,then come the system (FMN),it's a first world system that provide friend connection in under one roof base on blogger,the blog will preview some of the student artical,quote ,classmate photo ,videos,slideshow,artwork & many more ,the blog also provide live online chat box so friends can chat via live chat box called the shout box! plus live video conference in the making (coming soon !!!)& some recruitment needed among the classmates to fill in the duties in the new FMN blog.this system is still on progress ,for more info & highlight go to http://alfaphantom.blogspot.com/ or blogs/www.myspace.com/alfianmohamed



Forget Me Not (FMN) atau ''Jangan Lupa Aku'' adalah blog sistem yang menyediakan kelainan ,sistem ini di sediakan oleh blog A.P.U ,untuk menghubung rakan sekelas ,selepas semua daripada kita berhenti sekolah ,idea pembikinan blog ini bermula daripada satu persoalan apa kita harus lakukan untuk kita berhubung jika kita habis sekolah ?,selepas itu datanglah sistem FMN ,ia adalah sistem yg pertama di dunia yg menyediakan hubungan jalur internet antara kawan berdasarkan blogger ,blog ini ,akan mempaparkan gambar,video,rankai kata ,slideshow ,hasil kerja & belbagai lagi yang datang daripada rakan sekelas kita .blog ini juga menyediakan chat langsung daripada blog FMN yang dipanggil shout box! ,tambahan pula perbincangan video secara langsung ,ada beberapa jawatan yang perlu di isi dalam blog ini,blog ini dalam pembikinan ,jadi untuk maklumat lanjut silalah pergi ke lelaman web rasmi A.P.U di http://alfaphantom.blogspot.com sekian terima kasih