shout box !


ShoutMix chat widget
P/S:CHAT BOX INI HANYA BOLEH DIBUKA JIKA KOMPUTER ANDA DILENGKAPI DGN FLASH PLAYER ATAU ADOBE READER .

vote for your fevorite teaser*

Friday, November 6, 2009

jamuan akhir tahun 09

pejam celik2 dua kali ganda je,tahun ni nak berakhir dah,baru kita ingat hari tu (januari lepas) kita baru je jadi senior utk sekolah waddin,then kita pass kitorang nyer month of the year pastu tibalah jamuan akhir tahun.other than that ,ini adalah salah satu chapter of our lives yg sume pelajar menengah kena tempuhi ,then SPM tiba lah, but don't forget one thing ini bukan penghabisan satu chapter hidup kita tetapi alam menengah kita je (don't worry friends FMN sentiasa di hati+ dekat di hati) ,LIFE'S MUST GO ON...


Jamuan akhir tahun dah berakhir,walaupun takde hujan,yuna or bunkface ,performance sajak drpd aq & friends dah cukup kot,jamuan best ,cikgu+classmate photoginik sporting,the music was great, guru besar cool & the atmosphere was superb ! :)