shout box !


ShoutMix chat widget
P/S:CHAT BOX INI HANYA BOLEH DIBUKA JIKA KOMPUTER ANDA DILENGKAPI DGN FLASH PLAYER ATAU ADOBE READER .

vote for your fevorite teaser*

Tuesday, May 18, 2010

reunion/outing teaser*



dalam post ni kita akan kemukakan antara teaser2 yg menarik untuk korang undi,teaser paling banyak itulah destinasi outing/reunion kita ,jadi pilihlah dgn bijak ok :)


(teaser#1)


city square JB

TRIVIA:

-tempat ni adalah tempat tarikan pengunjung2 drpd seluruh empayar JOHOr

drpd muviee ke shopping basicly tempat ni ader mcm2 ar ,tapi tak berape mesra pengguna/pengunjung ,


tarikan:

-movie places yg terbaik
-tempat lepak best
-gaming heaven ke-2
-pusat shopping yg menarik


(teaser#2)




sanibong permas jaya

TRIVIA:

-tempat makan yg terbaik utk wat reunion
-nasi lemak berlauk yg boleh dikatakan terbaik kat JB
-seafood pun boleh tahan gak
-kalo nak wat reunion kat sini agak jauh tapi mmg worth setiap KM perjalanan korang ke sini
tapi kalo wat kat sini makan jer lah aktiviti kita ni hahaha ok ape:}

tarikan:
-reunion makan besar yg best
-sesuai utk seisi keluarga + kengkawan
-dpt rasa makan atas air (sure tak basah nyer)


(teaser#3)

jusco tebrau city



TRIVIA:
-
number 1 biggest shopping centre kat south east asia nih

-tempat muvie best ,shopping boleh gak tahan best tempat parking bayar
byk outlet drpd luar negara (international) kat sini

-p/s: kalo terserempak dgn gadis dari jepun kirim salam

tarikan:
-muvies,goodiess ,& anything above avarage

-untuk yg ade taste high class harus shopping kat sini

-tidak mesra pengguna vintage.

(teaser#4)

danga city mall (DCM)

TRIVIA:

-dulu dikenali sbg BEST WORLD & tempat ni tak kurang best nyer

-tak ade wayang ,tapi ader tempat bowling WOOT2

-utk pengiat seni ,setiap bulan jun akan di adakan art fest kat sini

-parking FREE!!!

-ade tempat shopping metrojaya (mmg best) utk korang yg gemar window shopping or the real shopping

tarikan:

-bowling

-archery indoor (memanah)

-paintball

-tempat makan best2

(teaser#5)


plaza angsana Tampoi

TRIVIA:

-tempat membeli belah kepunyaan org melayu (maybe)

-shopping mall yg terbesar sblm jusco tebrau dibina

-kat sini pun ader byk event2 diadakan

-yg paling best kat sini bowling (& kedai buku badan ) yg agak best

p/s: kalo terserempak dgn cikgu kirim salam

tarikan:

-bowling (takde cinema ok :)

-pelbagai kedai yg menarik

-kedai buku best

-parking murah

-food court yg boleh di labelkan sebagai hebat

3 comments:


  1. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete